Koninginnedag, vanaf 2014 natuurlijk Koningsdag, is een nationale feestdag die wij in Lettele vieren met verschillende festiviteiten. Als SECL organiseren wij al vele jaren het ochtendprogramma van deze dag. Voorheen op het trainingsveld van onze sportvereniging, tegenwoordig wordt dit evenement gehouden op het kerkplein.

In hoofdzaak is deze ochtend gericht op kinderactiviteiten waaronder een kleedjesmarkt, skelterrace en een heuse drek-race waarbij kinderen in wedstrijdvorm ploeteren over de bruggetjes, door het water en over de modderpaden.

Voor de ouderen is er een fietssterrit uitgezet waarna het bij terugkomst op het kerkplein op het terras gezellig nababbelen is onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers.
Gewoon een gezellige morgen waar je even geweest moet zijn.

NIEUWSARCHIEF

Klik hieronder om het programma te bekijken

Voor de Drekrace kan je je opgeven via:
http://www.secl.nl/opgave-koningsdag-drekrace/

Bent u al bijgekomen van het paasvuur? De SECL wel en is al druk in de weer voor het volgende feestje; Koningsdag. Op 27 april zijn er de hele ochtend leuke activiteiten bij Kulturhus de Spil!

Om de verjaardag van onze koning te vieren beginnen we met de Koningsmarkt. Vanaf 9.30 uur ’s ochtend mag jong en oud zijn kraam of ‘kleedje’ met hun koopwaar uitstallen voor de Spil.010A0694 Om 10.00 uur begint de markt en de deelname is gratis. Terwijl iedereen enthousiast zijn spulletjes verkoopt is de inschrijving voor de fietssterrit begonnen. Inschrijven en vertrekken kan tussen 9.30 en 10.30 uur. De rit duurt ongeveer anderhalf uur. Na de inspanning krijgt u een heerlijk kopje koffie als beloning. En terwijl de fanatieke fietsers bijkomen, kunnen anderen meedoen aan de enige echt hindernissenparcours vanaf 10 uur. Een race voor zowel de kleinsten als de oudsten onder ons. Ploeterend door hindernissen en water naar de finish, maar niet zonder slag of stoot. Aanmelden kan via www.secl.nl onder “formulieren”

010A0669En voor iedereen die gewoon lekker wil ‘teuten’ onder het genot van een hapje of drankje is ook van harte welkom. Oftewel; voor ieder wat wil.  Hopelijk zien we u 27 april bij Kulturhus de Spil in ons mooie Lettele!

Zet alvast in je agenda de data voor volgend jaar:

– 27 april 2017 Koningsdag
– 16 april paasvuur
– 4-5-6 Augustus Lettlese Karmse 2017

Heb je nog een goed idee voor één van deze activiteiten of lijkt het je leuk om te helpen laat dit dan horen.

Ook zijn we nog weer op zoek naar een thema voor de kermis. Weet je wat leuks plaats dan een reactie op dit bericht of stuur een mail naar info@secl.nl

Ivm de verwachte neerslag en lage temperaturen hebben we besloten om het programma voor aanstaande woensdag af te lasten!

Hopelijk tot volgend jaar!

door Yara Kloosterboer

Bent u al bijgekomen van het paasvuur? De SECL wel en is al druk in de weer voor het volgende feestje; Koningsdag. Op 27 april zijn er de hele ochtend leuke activiteiten op het kerkplein!

Om de verjaardag van onze koning te vieren beginnen we met de Koningsmarkt. Vanaf 9.00 uur ’s ochtend mag jong en oud zijn kraam of ‘kleedje’ met hun koopwaar uitstallen op het plein.010A0694 Om 10.00 uur begint de markt en de deelname is gratis. Terwijl iedereen enthousiast zijn spulletjes verkoopt is de inschrijving voor de fietssterrit begonnen. Inschrijven en vertrekken kan tussen 9.00 en 10.30 uur. De rit duurt ongeveer anderhalf uur. Na de inspanning krijgt u een heerlijk kopje koffie met koekje als beloning. En terwijl de fanatieke fietsers bijkomen, kunnen anderen meedoen aan de enige echte Drekrace vanaf 10 uur. Een race voor zowel de kleinsten als de oudsten onder ons. Ploeterend door de modder en het water naar de finish, maar niet zonder slag of stoot. Ook hindernissen behoren tot het parcours. Aanmelden kan via www.secl.nl onder “formulieren”

010A0669En voor iedereen die gewoon lekker wil ‘teuten’ onder het genot van een hapje of drankje is er een tent met terras opgezet. Oftewel; voor ieder wat wil.  Hopelijk zien we u 27 april op het kerkplein in ons mooie Lettele!