door Yara Kloosterboer

Bent u al bijgekomen van het paasvuur? De SECL wel en is al druk in de weer voor het volgende feestje; Koningsdag. Op 27 april zijn er de hele ochtend leuke activiteiten op het kerkplein!

Om de verjaardag van onze koning te vieren beginnen we met de Koningsmarkt. Vanaf 9.00 uur ’s ochtend mag jong en oud zijn kraam of ‘kleedje’ met hun koopwaar uitstallen op het plein.010A0694 Om 10.00 uur begint de markt en de deelname is gratis. Terwijl iedereen enthousiast zijn spulletjes verkoopt is de inschrijving voor de fietssterrit begonnen. Inschrijven en vertrekken kan tussen 9.00 en 10.30 uur. De rit duurt ongeveer anderhalf uur. Na de inspanning krijgt u een heerlijk kopje koffie met koekje als beloning. En terwijl de fanatieke fietsers bijkomen, kunnen anderen meedoen aan de enige echte Drekrace vanaf 10 uur. Een race voor zowel de kleinsten als de oudsten onder ons. Ploeterend door de modder en het water naar de finish, maar niet zonder slag of stoot. Ook hindernissen behoren tot het parcours. Aanmelden kan via www.secl.nl onder “formulieren”

010A0669En voor iedereen die gewoon lekker wil ‘teuten’ onder het genot van een hapje of drankje is er een tent met terras opgezet. Oftewel; voor ieder wat wil.  Hopelijk zien we u 27 april op het kerkplein in ons mooie Lettele!

Facebook_button