Bent u al bijgekomen van het paasvuur? De SECL wel en is al druk in de weer voor het volgende feestje; Koningsdag. Op 27 april zijn er de hele ochtend leuke activiteiten bij Kulturhus de Spil!

Om de verjaardag van onze koning te vieren beginnen we met de Koningsmarkt. Vanaf 9.30 uur ’s ochtend mag jong en oud zijn kraam of ‘kleedje’ met hun koopwaar uitstallen voor de Spil.010A0694 Om 10.00 uur begint de markt en de deelname is gratis. Terwijl iedereen enthousiast zijn spulletjes verkoopt is de inschrijving voor de fietssterrit begonnen. Inschrijven en vertrekken kan tussen 9.30 en 10.30 uur. De rit duurt ongeveer anderhalf uur. Na de inspanning krijgt u een heerlijk kopje koffie als beloning. En terwijl de fanatieke fietsers bijkomen, kunnen anderen meedoen aan de enige echt hindernissenparcours vanaf 10 uur. Een race voor zowel de kleinsten als de oudsten onder ons. Ploeterend door hindernissen en water naar de finish, maar niet zonder slag of stoot. Aanmelden kan via www.secl.nl onder “formulieren”

010A0669En voor iedereen die gewoon lekker wil ‘teuten’ onder het genot van een hapje of drankje is ook van harte welkom. Oftewel; voor ieder wat wil.  Hopelijk zien we u 27 april bij Kulturhus de Spil in ons mooie Lettele!

Facebook_button