Al meer dan 100 jaar wordt er in Lettele kermis gevierd.

Tot 1988 werd kermis in Lettele georganiseerd door “de Oranje-commissie” of ook wel ‘Feestcommissie’ genoemd. In 1988 is de SECL officieel opgericht en is de feestcommissie overgegaan in Stichting Evenementen Commissie Lettele welke vanaf toen verantwoordelijk werd voor de Lettelese evenementen.

In vele agenda’s staat het eerste volle weekend van augustus gereserveerd voor de kermis.
Met de locatie aan de rand van het dorp is dit voor velen het grootste jaarlijks terugkerende feest.
Een kermis georganiseerd voor iedereen, voor zowel de hele kleintjes als de al wat ouderen onder ons. Voor iedereen is er wel iets waar hij of zij aan mee kan doen of zeker van kan genieten.
Op het terrein staan vele verschillende attracties waaronder natuurlijk de schiettent, goktent , zweefmolen, draaimolen, botsauto’s en nog vele anderen. En natuurlijk een grote feesttent met 3 avonden live muziek!

Rondom de feesttent wordt er ook van alles georganiseerd zoals jeugd- en volwassenen zeskamp, vogelschieten, kinderspelen voor leerlingen van de lagere school en zijn er verschillende demo’s.
Voor de ouderen onder ons is er op de vrijdagmiddag een speciaal seniorenprogramma, met vaak een mix van cabaret, zang en dans.

Hoogtepunt van dit feestweekend is toch wel de jaarlijks terugkerende optocht op de zondagmiddag. Een optocht van verklede loopgroepen, versierde fietsen en skelters tot grote wagens.

Kortom de Lettelese kermis is een gezellig dorpsfeest dat leuk is voor iedereen en bijdraagt aan de saamhorigheid van de mensen in het dorp.

NIEUWSARCHIEF

Zonder Lettels feest is het jaar niet af.
Daarom presenteren wij het Lettels Najaarsfeest.
Klik op Lees Meer voor het programma!

Info over kaartjes komt binnenkort online!!!

Helaas…
De Kermis valt nog te vroeg om er echt een mooi feest van te kunnen maken. Mede door de regels die recent zijn opgelegd zien wij geen andere mogelijkheid dan het feest af te gelasten.

Toch willen we in dit najaar of voorjaar 2022 nog iets voor jullie neerzetten.
Dus zorg goed voor elkaar, dan zien we jullie zo snel mogelijk!

Groeten,
SECL Bestuur.

Daar is hij dan… Hét programma van Kermis Lettele 2021!
Voor de kritische kijker: er mist inderdaad een dag. Dit jaar is er gekozen voor 2 dagen, zodat mensen die niet gevaccineerd (willen) zijn maar 1 keer getest hoeven worden voor het hele weekend. Hierover later meer!
Wij zijn trots dit programma te kunnen presenteren in zo’n korte tijd voor DE kermis en kijken enorm uit naar de feestende massa!
Tot dan!

Zier hieronder de uitslag van de Kies je Cadeau pubquiz 2018

Pubquiz_2018_Einduitslag

Opgave voor PubQuiz en Vogelschieten zaten binnen 20 minuten vol!!! een nieuw record. Echt top te zien wat voor dorp wij hebben!! Nieuwe inschrijvingen komen op een wachtlijst. Mocht je toch niet kunnen?? Graag aangeven via info@secl.nl zo maak je plek voor iemand op de wachtlijst.

Schrijf je gerust in voor 1 van de andere activiteiten!

Hierbij het programma voor kermis 2018! Opgave voor vrijwilligerswerk en activiteiten kan onder formulieren.

Komende week valt ook de folder op de mat en is voor adressen met een anti-reclame sticker af te halen bij “Lekker Makkelijk” en “Kapsalon Annemiek”. Allemaal een prettige karmse gewenst!

(klik om te vergroten)