Beste Lettelenaren,

Na 2 jaar afwezigheid wordt het toch echt weer tijd voor een mooi feestje. Hopelijk gooit het kabinet de komende dagen geen roet in het eten. Om de kosten te dekken, te weten hoeveel mensen er komen en wie er is, gaan we dit jaar werken met tickets. Een ongebruikelijke situatie maar helaas niet aan te ontkomen. We hopen komend jaar het paasvuur en de kermis weer op traditionele voet voort te kunnen zetten. Tickets zijn benodigd voor mensen vanaf 13 en ouder.

Hieronder staat de link naar de website voor de ticketverkoop. Er zijn 600 kaarten voor de zaterdagavond, 600 kaarten voor de zondagmiddag en 250 kaarten voor het vogelschieten beschikbaar. Zowel de zaterdag als zondag zijn twee losse evenementen waarvan je het winkelproces apart moet doorlopen. Het is dus niet mogelijk om 1 kaart voor de zaterdag en 2 kaarten voor de zondag in dezelfde bestelling af te rekenen. Per bestelling is er een maximum van 30 kaarten te verkrijgen. Naast de ticketprijs komt er een service fee per ticket en éénmalige transactie vergoeding. We hebben geprobeerd dit zo laag mogelijk te houden en hiervan krijgen wij als organisatie ook een stukje terug. De ticketsite waar wij mee werken doet vele grote evenementen en kan tot 70.000 bezoekers per minuut aan, dus dat moet lukken.
Vanaf vanmiddag een uurtje of 16.00 zal dit bericht ook op de social media en website worden geplaatst, dus zorg ervoor dat je er optijd bij bent.

Succes met het krijgen van je kaartje en graag tot ziens op het Lettele Najaarsfeest op 13 en 14 november.

Jelme Kloosterboer, voorzitter SECL

Klik hier om kaartjes te bestellen. 

Facebook_button