Ja hoor, daar gaat ie weeer!
De Lettelse Karmse staat weer bijna op de stoep. Het belooft weer geweldig te worden. Er staat weer vanalles voor u klaar om 3 tot en met 5 augustus tot een groot succes te maken!
U had het misschien al gehoord… Dit jaar is er geen thema verbonden aan de karmse, maar dit jaar is er de slogan “Kom maar op!”

Dus…
Kom maar op met je team voor de pubquiz, die dit jaar op vrijdag wordt georganiseerd. Dit betekent dat de talentenjacht komt te vervallen van het programma van karmse 2018.
Dit biedt wel podium voor veel meer Lettelenaren dan we anders konden bieden tijdens de talentenjacht. Dus kom maar op de antwoorden op de quizvragen!

Zaterdag belooft ook weer helemaal los te gaan met de band Vangrail! We zijn blij dat ze na een paar jaar weer terug komen om ons feestje op zaterdag weer tot de top te begeleiden.

Terwijl we de deuken van vangrail weer een beetje oplappen zal op zondag de optocht weer door de straten trekken.
Karmse vieren doen we met z’n allen dus kom maar op met de mooie versierde wagens, fietsen en loopgroepen!

Ook op zondag hebben we een band die al meerdere malen op zondagavond de tent op de kop heeft gezet. De 100% Powerband zal ook dit jaar met al zijn vermogen het dak er af blazen.

De rest van het programma zal te zien zijn in de folder die vanzelf op je deurmat komt en via Facebook zullen ook de nodige nieuwtjes voorbij komen. Dus zorg dat je de SECL pagina liked!
En dat je alle nieuwtjes volgt via het Facebook evenement!

Kom maar op!

Twan Munster
Voorzitter SECL

Facebook_button