Het programma en de tijden staan (na afstemming met de gemeente en de familie Achtereekte) nu vast. De rondrit door het dorp start om 15.00 uur. De route is gelijk aan die van de kermis. Alle straten zullen mooi versierd worden horen we. De komende week volgt nog meer informatie via www.lettele.nl

De huldiging zal starten rond 16.15. Op het huldigingspodium vindt de huldiging plaats. Daarvoor is een programma in ontwikkeling, waarin het aanbieden van het dorpscadeau is opgenomen. Rond 17.30 wordt het huldigingsprogramma afgerond.
Het terrein is open vanaf 14.00 uur en er is eten en drinken te krijgen met (SECL) munten, dus neem je munten mee!. Er is een snelkassa en er kan gepind worden op het terrein. Daarover volgt meer informatie. Voor minder validen, ouderen en genodigden zijn zitplaatsen beschikbaar. Zoals het nu lijkt is het koud, maar droog!

Voor meer informatie over de huldiging of andere evenementen van de SECL… Meld je aan voor het evenement en zorg dat je de Facebook pagina van SECL liked!

Facebook_button