Het is weer zover! Karmse komt eraan en dit jaar op 4,5,6 augustus.
Het programma voor de Lettelse Karmse 2017 is in concept vastgesteld in het bestuur.

Anders dan normaal, maar leuker dan ooit!
Dit jaar zal het feest in het teken staan van de USA en alles wat hier bij bedacht kan worden; van Trump tot McDonalds, Hollywood tot Las Vegas.

Het belooft een mooi programma te worden voor jong en oud en ik heb er alle vertrouwen in dat het ook dit jaar weer 1 groot feest wordt.

We hebben een paar leuke wijzigingen doorgevoerd in het programma tov van voorgaande jaren. Het terrein is net als vorig jaar al open vanaf vrijdag 18 uur, dan zullen de kermisattracties al open gaan en is er voor de kinderen meteen vermaak met een heuse ballonnen oplaad wedstrijd. Op de zondag hebben we moeten besluiten om dit jaar geen optocht te doen, maar hiervoor in de plaats een klootschiet tocht met een wedstrijd voor best verklede loopgroep te organiseren met aansluitend een heerlijke lunch in de tent. Ook zullen we dit jaar de zondagavond doorgaan, startend met de band rond half 7.

Wat betreft kermisexploitanten hebben we dit jaar een aantal wijzigingen, mede noodzakelijk door het gelijktijdig vallen van de kermis van Broekland, die in het oog zullen springen, maar er zeker niet minder om zullen zijn.

We starten als vanouds met het ouderenprogramma en ‘s avonds de talentenjacht “Lettele got Talent”. Deze zal meer vergelijkbaar zijn met “America got Talent” en ook andere acts als alleen zang en dans mogen meedoen. Denk hierbij aan goochelen, trucs met je huisdier of misschien heb je wel het beste idee van Lettele??
Dit jaar zijn we zeer trots, dat we een DJ duo met Lettele roots hebben weten te strikken met heuse volkszanger Ren
é Becker en ook de geslaagde “Power hour” van vorig jaar zal niet ontbreken.

Zaterdag kan je als vanouds de genuttigde biertjes eruit sporten tijdens de zeskamp. En voor de kleintjes onder ons is er ook op zaterdag de super spannende trekkerrace en sportieve kinderspelen. Na de zeskamp het vogelschieten, weer met 2 vogels en na de tijd zal dj Ferdi met de bekende feestmuziek de winnaars huldigen. Anders dan voorgaande jaren starten we het avondprogramma al om 20 uur, je kunt dan meedoen aan een country line dance clinic om geheel in Amerikaanse stijl te leren dansen. Vanaf 21 uur zal de band Saints ‘n Sinners zorgen voor een ouderwetse feestavond.

Zondags zullen we de ker(k)mis niet overslaan.  Nieuw dit jaar is dat we ipv de optocht een heuse klootschiet tocht zullen uitzetten. Hiermee kunnen buurten, vriendengroepen en families meedoen, met een prijs voor de best verklede loopgroep. Haal dus je creativiteit uit de kast en bedenk al dan niet in het thema hoe jullie die prijs gaan binnenslepen! Na zo’n actieve looptocht zullen we in de tent een lunch klaarzetten.

Nieuw dit jaar is dat de pubquiz in handen zal zijn van Lettelenaren. Dus ook daar kan je weer aan meedoen om je hersens te laten kraken!

Voor het eten is wederom iets extra’s te krijgen bij visboer en patatkraam. Naar huis tussendoor? Daar doen we ook dit jaar niet aan.
Na etenstijd staat de band Jukebox klaar om de kermis af te sluiten. Om tien uur ’s avonds sluiten we het weekend af. Dan is de nacht nog lang genoeg om alvast te dromen over de kermis van 2018.

Karmse maken doen we met elkaar dus geeft je op voor 1 van de vele activiteiten of vrijwilligerswerk via www.secl.nl onder formulieren!

Wij bedanken bij deze de adverteerders en sponsoren, want zonder hen kan de kermis niet tot stand komen. Verder willen we alle vrijwilligers alvast bedanken voor hun bijdrage aan dit geweldige feest. Uiteraard willen wij ook alle donateurs bedanken die de gratis entree mogelijk hebben gemaakt!
Mocht je donateur willen worden? Heb je leuke ideeën? stuur een mailtje naar info@secl.nl.

Kortom, Let’s make Lettele great again! Wij zijn er weer helemaal klaar voor en zien je graag op het kermisterrein in USA kostuum.

Met vriendelijke groet,

Twan Munster
Voorzitter SECL

Facebook_button