De laatste jaren zagen we het animo van bouwen van wagens en kleinere deelnemers met de Lettelse kermisoptocht teruglopen. Ook melden zich fanfare, dansmariekes en dwijlorkest zich dit jaar af voor de optocht. In het bestuur hebben we dus moeten besluiten om dit jaar iets anders te gaan organiseren. Het is geen lichtzinnig besluit, want een jarenlange traditie verander je niet zomaar!  

We willen wel wat voor het dorp betekenen om aan deel te nemen en ook om naar te kijken, anders is de karmse niet compleet!

Daarom hebben we besloten om een heuse verklede klootschiet wedstrijd te organiseren. Buurten, vriendengroepen en families kunnen gaan strijden om de prijs voor meest origineel verklede loopgroep en daarnaast ook een balletje gooien door het dorp.

Na zo’n actieve wandeling is het natuurlijk gezellig om ook samen te lunchen, dus zullen we dit jaar in de tent een lunch gaan verzorgen.
Het thema van dit jaar is: Lettele first, America second. Dus zet je creatieve brein aan de slag en doe mee!

We zijn nog bezig om exacte invulling te geven aan deze nieuwe activiteit, dus binnenkort volgt meer informatie.
Mochten er nog vragen zijn, aarzel niet om je vragen te stellen via info@secl..

Hartelijk dank voor jullie inzet om altijd een mooie optocht mogelijk te maken. We hopen, dat ook in de nieuwe activiteit, weer wat moois van kunnen maken met elkaar!

En misschien kan dit een drijfveer zijn om volgend jaar wel weer een geweldige optocht te maken. Want wat ons betreft is dit altijd een schitterend onderdeel geweest.

Met vriendelijke groet,

Twan Munster
Voorzitter SECL

Facebook_button