Aanstaande zondag is het al weer zover, het paasvuur!paasvuur

A.S. zaterdag 26 maart kan er nog tot 12.00u (snoei)hout gebracht worden.

Het programma voor zondag ziet er als volgt uit:
Om 19.45u start de lampion verkoop achter de kerk. Iedereen die nog geen lampion heeft kan er hier 1 kopen.  (alle leerlingen van groep 8 worden ook verwacht voor hun is er een fakkel geregeld. Wordt aangeboden door de SECL).

Vervolgens gaan we om 20.15u in optocht richting het paasvuur, met Lettlenaar van het jaar 2016, Tom Meijerink, voorop. Nadat de voorzitter van de SECL, Twan Munster, z’n zegje heeft gedaan mag Tom om 20.30u het vuur aansteken versterkt door de leerlingen van groep 8.

Aansluitend zal de band: The Age Gap, er een mooi feestje van proberen te maken in de tent.

 

Tot Zondag!!

Facebook_button