De feestdagen zijn weer achter de rug dus kijken we als SECL alweer uit naar een nieuw feestje namelijk het paasvuur op zondag 27 maart. We zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen en kunnen dan ook alvast bekend maken dat de band die gaat optreden tijdens het paasvuur “The Age Gap” uit harfsen is. Deze mannen gaan er een mooi feest van maken. voor meer informatie zie hier hun facebook pagina https://www.facebook.com/TheAgeGap

Maar bij het gezellige feestje in de tent hoort natuurlijk ook een paasvuur en daarvoor zijn we weer heel veel (snoei)hout nodig.
Er kan vanaf nu al weer hout gebracht worden voor het paasvuur. Hiervoor moet wel even gebeld worden met Jan Spikker omdat het paasvuurterrein afgesloten is. Liefst 1 dag van te voren of eerder contact op nemen dan kan er altijd iets geregeld worden.

De 5 zaterdagen voor Pasen (vanaf 27 februari) is het paasvuurterrein open van 9:00 tot 16:00 uur. Dan kan er zo hout gebracht worden. Er zijn dan ook vrijwilligers aanwezig om te helpen met het lossen. Dus als het kan wachten tot dan is wel net zo makkelijk maar hoeft natuurlijk niet. Wij hopen op een grote aanvoer van hout zodat we deze mooie traditie volop in leven kunnen houden. Het paasvuur is weer op dezelfde plaats aan de Diepeweg net als voorafgaande jaren. Wellicht overbodig te zeggen dat wij alleen schoon snoeihout kunnen gebruiken.

Op de volgende zaterdagen kan er hout gebracht worden:

27 februari tussen 9.00 en 16.00

5 maart tussen 9.00 en 16.00

12 maart tussen 9.00 en 16.00

19 maart tussen 9.00 en 16.00

26 maart tot 12uur

Facebook_button