We hebben een leuk vrijwilligersfeest en de eerste bestuursvergadering weer achter de rug en willen graag informeren over de activiteiten van komend jaar.

Programma seizoen 2016, zet de datums alvast in je agenda:
– 27 maart 2016 Paasvuur
– 27 april 2016 Koningsdag
– 5 t/m 7 augustus 2016 Kermis

Hulp gevraagd:
Voor Koningsdag zijn we op zoek naar leden, die in de koningsdagcommissie willen plaatsnemen. Lijkt het je leuk om op Koningsdag een bijdrage te leveren aan het organiseren van de activiteiten en/of helpen opbouwen meld je dan aan via info@secl.nl

Voor de kermis zijn we nog op zoek naar een leuk thema. Heb je een creatieve ingeving of een origineel idee voor activiteit/band, stuur dan voor eind november een mailtje naar info@secl.nl of via Facebook of onze website www.secl.nl.

Op weer een fijn SECL jaar!

Namens het bestuur
Twan Munster

Facebook_button