260_1429_hart-van-salland_29617801Vorig jaar is de Rabobank begonnen met de actie Hart voor Salland. Met deze actie verdeeld de Rabobank Salland €100.000,- over verenigingen die zich aanmelden voor deze actie. Vorig jaar heeft de SECL zich hier ook voor aangemeld en we hebben hier een mooi bedrag van ontvangen.

Om elk jaar weer evenementen te organiseren die gratis toegankelijk zijn, zijn we de steun van onze sponsoren hard nodig. De Rabobank is er hier één van.

Hoe werkt het

Alle leden!! van de Rabobank kunnen in de periode van 13 t/m 23 maart stemmen. Let op als je klant bent bij de Rabobank ben je nog geen lid. Je kunt lid worden door je aan te melden via de volgende Link:

https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/salland/sponsoring_en_cooperatief_dividend/hart_voor_salland

Hier kan gelezen worden wat het inhoud wanneer je lid wordt, aan de rechter zijde kun je klikken op: profiteer van de voordelen en wordt lid.
Dit kan voor de actie 2015 nog t/m 8 februari.

Wanneer je eenmaal lid bent krijg je een stemkaart thuis gestuurd met daarop een unieke code, met deze code kun je in de periode van 13 t/m 23 Maart 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 op eenzelfde vereniging. Dus als je de SECL 2 stemmen geeft kan je met je overige 3 stemmen ook nog andere verenigingen uit het dorp steunen!

Graag rekenen we op jou zodat we er samen weer een mooi feestjaar van kunnen maken!

Facebook_button