Het jaar 2014 is dan nog wel niet ten einde maar als SECL richten wij ons natuurlijk alweer vol op 2015. De voorbereidingen voor het paasvuur zijn in volle gang maar ook de eerste zaken voor de kermis moeten alweer geregeld worden.

Voor het paasvuur kunnen we melden dat het ons gelukt is, na zware onderhandelingsgesprekken, een band te boeken met in hun gelederen frontman Frank de Winter.

Tijdens het paasvuur speelt voor ons de formatie: De Jan Rass Sjo Bent

Het is de Jan Rass met Sjo Bent wat wil zeggen dat bij deze avond ook de blazers aanwezig zullen zijn.

Voor de komende kermis alvast twee belangrijke zaken.

Als eerst, de kermis 2015 krijgt als thema: Lettelse karmse geht Tirol!

Als tweede punt willen u er nu al vast op attenderen dat wij voor de verkiezing van de Lettelenaar van het jaar 2015 allemaal weer iemand kunnen nomineren. Na het geweldige succes met onze Lettelenaar van het jaar 2014 Riky Westerbeek met heel veel leuke reacties voor haar maar ook van haar, hopen wij deze lijn door te trekken naar 2015. Dus ken je iemand die deze titel verdient dan is dit de perfecte manier om deze persoon anoniem in het zonnetje te zetten. Wil je hiervoor iemand aanmelden dan kan dit via Joris te Riele joristeriele@live.nl hij zorgt er dan voor dat alle nominaties terecht komen bij de raad van wijzen die hieruit de Lettelenaar van het jaar 2015 zal kiezen.

De SECL wenst u allen alvast een goede kerst en een bruisend 2015 toe!!!!!!!

Facebook_button