Na het succes van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar weer lettele

De verkiezing van ‘Lettelenaar van het jaar’

Het grote verschil met vorig jaar is dat niet alleen alle verenigingen uit Lettele hier aan deel kunnen nemen maar dat nu iedereen hieraan mee mag doen, iedereen kan dus iedereen nomineren. De nominatie moet wel vergezeld gaan met argumenten en motivaties waarom u vindt dat deze persoon de titel “Lettelenaar van het jaar 2014” mag krijgen. Alle inzendingen worden anoniem behandeld, dus niemand krijgt te horen wie door wie genomineerd is!! Vervolgens gaat de Raad van Wijzen de “Lettelenaar van het jaar” kiezen. Wie dat is geworden blijft uiteraard geheim tot vrijdagavond 1 augustus 2014. Na het openingswoord zal bekend worden gemaakt wie deze titel van Ben Verwoolde overneemt en zich de Lettelenaar van het jaar 2014 mag noemen. Tot die tijd blijft het dus voor iedereen een verrassing! Het is de bedoeling dat deze persoon gedurende het jaar (tot de volgende verkiezing) bij verschillende activiteiten een bijzondere rol mag vervullen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het aansteken van het paasvuur. Tevens zal de winnaar beloond worden met een passend cadeau. Ook zal de SECL deze persoon weer vereeuwigen in het bankje bij het SECL-stoelendansmonument. Wij hopen dat u iemand kunt vinden waarvan u vind dat hij/zij deze titel een jaar lang mag dragen. Uw inzending kunt u ook per mail toesturen: m.riele@hotmail.com U kunt de nominaties insturen tot en met 13 juni 2014. Het bestuur van SECL

Facebook_button