paashaasNog maar enkele weken en we gaan het paasvuur op de Lettele enk weer ontsteken. Er is flink gehoor gegeven aan het brengen van zoveel mogelijk hout waar we overigens zeer blij mee zijn. Het is een mooie bult geworden en met een beetje mazzel krijgen we op eerste paasdag de brand erin.

Het aansteken van het paasvuur zal dit jaar gebeuren door “De Lettelenaar van het jaar” Ben Verwoolde. Nadat Ben de paasbult officieel heeft aangestoken zullen de kinderen van groep 8 hun fakkels in de bult gooien om het vuur verder te verspreiden.

Het programma ziet er als volgt uit:
20.00 Lampionverkoop op het kerkplein Lettele
20.30 Vertrek lampionoptocht vanaf het kerkplein richting de Lettlese enk.
20.45 Aankomst optocht onder begeleiding van het dweilorkest.
20.45 Ontsteken paasvuur door de Lettelenaar van het jaar Ben Verwoolde.

Tijdens het paasvuur is er live muziek van de band:
FOOLS GOLD
De Band Fools Gold stelt zich hieronder aan u voor.

De toegang hier is ook gratis maar wij hopen
natuurlijk op uw bijdrage in de fooienpot.

Tot ziens op het paasvuur!

Namens de SECL – Martin te Riele

—————————————————–

Fool’s Gold

‘Fool’s Gold’ is ontstaan uit de restanten van wat ooit de Lettelese band ‘Slepper’ was. Na het uiteenvallen van deze formatie hadden de heren het gevoel nog niet klaar te zijn met de band en besloten zij in een vernieuwde samenstelling onder een andere naam een doorstart te maken.

“Er zijn veel coverbands in Nederland. Heel veel….Toch hadden wij het idee om het eens anders te gaan aanpakken“.

‘Fool’s Gold’ bestaat uit 5 notoire muziekliefhebbers. De liefde van deze muziek bevindt zich voornamelijk in de Rock en Alternatieve hoek. In onze ogen wordt deze muziek niet vaak genoeg gespeeld. ‘Fool’s Gold’ zet deze nummers wel op de setlist. Zo ontstaat er een verrassende en verfrissende setlist met de bekende hits en de onbekende pareltjes binnen het rockgenre.

Van welke band kunt u nummers verwachten?
Cuby+BlizzardsAmyWinehouseLiveMetallicaBruceSpringsteenCreedenceClearwaterRevivalZZTopQueenTheRananteursNeilYoungQueensoftheStoneAgeTheBlackKeysFranzFerdinandFooFightersWeezerKingsofLeonWhiteStripesDankoJonesU2BlurJovinkBeastieBoysProclaimersAC/DCGaryMooreRoryGallagherPerhomones

Fools Gold bestaat uit:
Luuk Siemerink (zang), Dion Hemme (gitaar), Nino Carpagnano (bas), Rob Leerkes (drums) en Hendri van Beek (gitaar).

Info/boekingen: Twan Munster 06-10609700 (foolsgold@hotmail.com)

Volg ons op:
Facebook: https://www.facebook.com/fools.gold.378
Twitter: @Fools_Gold_band

Tot op het paasvuur!

Facebook_button