2013_koningsdag_logoOok dit jaar zal de SECL met enkele vrijwilligers voor Koningsdag een mooi programma in elkaar draaien.

Het één en ander zal plaats vinden op en rond het kerkplein.
Programma is als volgt:

  • We starten met de Koningsmarkt. Deze markt zal de jaarlijkse kleedjesmarkt vervangen, zodat niet alleen kinderen, maar iedereen zijn koopwaar kan aanbieden. U dient wel zelf voor een “kleedje” of kraam te zorgen. Vanaf 9.00 uur wordt de markt opgebouwd. De markt gaat open vanaf 10.00 uur. Deelname is gratis.
  • Er is ook weer een fietssterrit uitgezet. Inschrijven en vertrekken kan van 9.00 uur tot 10.30 uur. De sterrit zal ongeveer 1.5 uur duren. Hij wordt ook dit jaar weer opgezet door onze “oude rotten” in sterritten winnen, Gerard en Betsie Leerkes! Deelnemers aan de fietssterrit krijgen en consumptiebon voor een lekker bakje koffie met koek na afloop van de sterrit.
  • De DREKRACE, lekker baggeren door water en modder is dit jaar flink uitgebreid met mooie en spectaculaire hindernissen en is voor leeftijden van 4- 80 jaar. Voor opgave zie www.secl.nl.
  • We zorgen weer voor een tent met een gezellig terrasje op het kerkplein waar u een hapje en een drankje kunt kopen.

Wij hopen u te zien op een hopelijk zonnig en gezellige Koningsdag.

Namens de SECL
Martin te Riele

Facebook_button