RABSAL-RCC-2014-468x60

Om ieder jaar weer een leuke kermis, paasvuur en Koningsdag te organiseren moeten wij ieder jaar een financieel beroep op onze sponsoren. Ook de Rabobank is één van 000-853 onze jaarlijks terugkerende sponsoren.

Jaarlijks stelt de Rabobank via Hart voor Salland een deel van hun winst beschikbaar voor ondersteuning aan lokale (sport)verenigingen en maatschappelijke instanties. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Ieder lid krijgt 5 stemmen die kunnen worden toegekend aan verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen  geven. Op deze wijze bepalen de leden wat zij belangrijk vinden.

Ook wij als SECL hebben ons voor deze actie aangemeld.

Als lid van de Rabobank kunt u meedoen door uw stem uit te brengen in de stemperiode van 18 tot en met 28 maart. Ieder lid ontvangt hiervoor een stemkaart met daarop een persoonlijke toegangscode. Stemmen kan alleen via het Internet.

Het is simpel…

Hoe meer stemmen, hoe meer sponsorgeld!

Stem SECL!

Hartelijk dank alvast voor uw stem!

Namens de SECL
Martin te Riele

Facebook_button